O nama

Firma VOX TRADE D.O.O. je osnovana 1992. godine u Beogradu. Od samog pocetka, nas osnovni cilj je bio kvalitet proizvoda, imajuci u vidu da cemo kvalitetom koji pruzamo ostvariti dugorocnu vezu sa klijentima, cime bismo i mi i klijenti bili zadovoljni. Tokom godina smo kroz nas distributivni program pratili najnovije trendove, i samim tim uvek birali najbolje kompanije u polju interesovanja.

Nas prvi partner u kozmetickoj industriji je najstariji nemacki proizvodjac solarijuma ERGOLINE.

Ono sto nas je iskustvo naucilo je cinjenica da je i za nas i za nase klijente najbolje kada se sve moze naci na jednom mestu. Prateci kvalitet ERGOLINE , odlucili smo da u svoj distributivni program ukljucimo jos jednu svetski poznatu kompaniju, IONTO Health and beauty iz Nemacke, kao proizvodjaca najkvalitetnije opreme i aparata, namenjenih hotelima, Wellness i SPA centrima, ali i kozmetickim salonima. Kompanija IONTO  je osnovana krajem 70-tih  godina i od tada grade ime i status jednog od najekskluzivnijih i najkvalitetnijih proizvodjaca opreme za negu lica i tela.Ionto comed je pre dve godine predstavio i IONTO PROFESSIONAL CARE liniju kozmetike za aparaturne tretmane lica, koja je dopunila jako bitan deo u ponudi centara lepote i velnesa, kozmetiku koja je koncetrovana i ciljano osmisljena da prati aparate za tretmane lica kako bi dosli do efekta tretmana koji je odmah vidljiv.

Sledeci  korak u nasem poslovanju je ukljucivanje proizvodjaca proizvoda za negu lica i tela, istog nivoa kvaliteta kao i kompanije sa kojima vec saradjujemo. Nakon mnogo godina testiranja uzoraka VOSKOVA ZA DEPILACIJU, nasa odluka je kompanija MAYSTAR Cosmetica iz Spanije, specijalizovani proizvodjac I NOSILAC PATENTA ROLL ON SISTEMA koji kopira ceo svet. Firma MAYSTAR je posebno poznata po proizvodima za depilaciju i koja uspesno posluje vec vise od 35 godina. Kako delimo isti cilj, da ponudimo najbolji kvalitet za najbolju cenu, odluka je bila jednostavna. Maystar je renomirana medjunarodna kompanija prisutna u preko 65 zemalja sirom sveta sto potvrdjuje i nas izbor.

Kako su se trendovi u indrustriji menjali, tako smo i mi uvek pratili te novosti . Kako se sirio trend wellness i spa tretmana u okviru ponuda hotela i centara, a istovremeno se pojam „DaySpa“ (Dnevni SPA) polako prenosio iz Amerike u Evropu, tako je i nas sledeci korak bio logican sled – distribucija wellness i spa kapsula koju proizvodi pionir u toj oblasti – SYBARITIC iz Amerike. Firma Sybaritic i njen osnivac i inventor gosp. Stiven Dafer su sedamdesetih godina patentirali svoju prvu kapsulu po cemu su jedinstveni u svetu i prakticno nemaju konkurenciju u ovoj obalsti. Poznato je da je Sybaritic jedini brend koji se moze naci u najprestiznijim hotelima sveta, kao sto je prvi hotel sa 7 zvezdica u Dubaiju – Burj Al Arab, ali i u mnogim drugim luksuznim hotelima sto samo potvrdjuje ukupni kvalitet.

Zbog svojih izvanrednih karakteristika, ekspanzija kapsula je neverovatna pa se danas Sybaritic kapsule mogu naci u svim kvalitetnijim hotelima, spa centrima, sportskim klubovima, pa cak i klinikama koje primenjuju nove tehnologije. Prateci uspeh kapsula, Sybaritic danas nudi aparate za tretmane tela i lica podjednakog kvaliteta, a namenjenih oblikovanju tela, trajnom uklanjanju dlacica, tretmane tela radiotalasima i kavitacijom, i sve to odobreno od strane FDA.

Motiv „DaySpa“ nas je odveo do jos jedne poznate kompanije, WELLSYSTEM iz Nemacke. Njihovi kreveti za  „suvu vodenu“ masazu predstavljaju najnoviji trend oporavka u samo nekoliko minuta, cak i bez skidanja garderobe. Snazna i ciljano programirana vodena masaza bez skidanja ili kvasenja je imperativ u vreme brzog i haoticnog gradskog zivota. On se obavezno mora naci u svakom gradskom wellness-u, spa i sportskom centru koji zeli da pruzi klijentima zadovoljstvo u samo 15-30 minuta.

Uz sve ove kompanije koje smo birali tokom godina, firma VOX TRADE D.O.O. je postala poznata po kvalitetu proizvoda u svojoj ponudi, ali i po usluzi. Nasa vizija da ostvarujemo dugorocne partnerske veze sa klijentima ,a kroz ponudu najkvalitetnijih proizvoda na svetskom trzistu, kao i najbolju podrsku u radu, je jasna. Sa naše strane se dobija sigurnost u pogledu tehničke i edukativne podrške u garantnom i vangarantnom roku. Kvalitet opreme se ogleda u trajnosti, kvalitetu materijala, vrhunskoj izradi i dizajnu.

Uz ovo predstavljanje nase firme cete naci i listu hotela, spa i wellness centara koji su nam ukazali poverenje. Ova lista se konstatno prosiruje.

U slucaju da se odlucite da nam ukazate poverenje, i samim tim pruzite svojim klijentima najbolje sto Spa i Wellness moze da ponudi verujemo da ce nasa saradnja biti dugotrajna i na obostrano zadovoljstvo. VOX TRADE